Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Da, intr-adevar, nu mi-am inceput viata sexuala pana la acest moment (23 ani) pentru ca … pentru ca m-a ferit Dumnezeu … sau pentru ca nu am avut ocazia … Nu stiu ce-as alege dintre cele 2 raspunsuri (cred ca pe ambele combinate). Uneori ma simt cam ciudat, alteori ma simt mandra de acest lucru.

Si de fapt cred ca sunt o norocoasa. Cu toata modestia pot spune ca m-a inzestrat Dumnezeu cu o oarecare frumusete fizica (nu ma refer la forme, ci la trasaturile feţei). Nu duc lipsa de invitatii « la un suc » de la baieti, insa « norocul » (sau mai bine zis paza data de Dumenzeu) consta in faptul ca … nu pot lasa un baiat sa se apropie de mine daca nu simt ca as putea avea o relatie chiar serioasa cu el. La mine nu merge cu « poate ar fi bine sa incerc sa vad ce iese ». Am incercat o data si pur si simplu mi-era scarba. Plus ca mie intotdeauna mi-au placut barbatii mult mai mari decat mine (imi inspirau seriozitate, siguranta, incredere … ). Copiii de varsta mea mi se pareau … niste copii imaturi incapabili sa se maturizeze vreodata, care daca aveau ocazia sa ma ia « peste picior » o faceau fara nicio jena.

Singuratea nu e buna (cum spunea si parintele Arsenie Boca). Uneori ma simt chiar singura, insa ma gandesc ca daca am rezistat atat timp pentru ceva ce vreau cu adevarat, poate ca n-ar fi bine sa ma pripesc tocmai acum. Totusi, ma gandesc ca poate sunt prea « fitoasa »din acest punct de vedere …

Sper sa ma pazeasca Dumnezeu pana la momentul potrivit (mi-e cam teama sa nu «cad» daca se iveste ocazia, ma stiu cam vulnerabila si poate si asta e unul din motivele pentru care am ramas/raman mai distanta ... de fapt socializez bine cu ei, ne intelegem bine dar pana la un punct).

Nadajduiesc sa apara omul potrivit la momentul potrivit … :)

Ioana, 23 de ani

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești