Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Fecioria…un cuvânt atât de minunat. Prima persoană care îmi vine în gând atunci când vorbesc despre feciorie este Fecioara Maria. Însuşi Dumnezeu a ales să vină în lume printr-o Fecioară. De aici putem înţelege foarte clar cât de mult iubeşte Dumnezeu fecioria noastră.

Astăzi fecioria este privită altfel. Sunt o mulţime de siteuri şi forumuri care “au grija” să îi înveţe pe tineri ce să facă cu ea. Să fi virgin în ziua de azi este sinonim cu a fi prost. Sunt atâtea filme făcute la Hollywood care încearcă să ne convingă să ne pierdem fecioria. Din păcate aceste filme îi influenţează foarte mult pe tineri. Nu pot să uit cum în liceu unii colegi îşi băteau joc de un alt coleg doar pentru că acesta era virgin…”Virginuleee…pleaca de lângă noi că eşti vai de capul tău.”

Eu am 20 de ani şi încă nu mi-am început viaţa sexuală. De multe ori mi-am dorit să o fac, dar Dumnezeu m-a ajutat să trec peste aceste gânduri nebune. Acum îmi doresc mai mult ca orice să mă păstrez curat până în momentul când mă voi căsători. Sunt sigur că nu va fi deloc uşor, dar la fel ca şi Pavel, “toate le pot întru Hristos, Cel care mă întăreşte.”

Vă îndemn pe toţi să vă păstraţi fecioria deoarece fericirea absolută este întru Hristos nu într-o simplă relaţie sexuală!

Doamne ajută!

Florin G., 20 de ani, Dej

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești