Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Doamne ajuta!

Eu am cazut in pacatul desfranarii si am stat cam 2 ani si cu ajutorul bunului Dumnezeu m-am ridicat si acum imi doresc sa ma infranez pana cand o sa ma casatoresc. Are mare dreptate Sfantul Apostol Pavel cand afirma ca in Iisus Hristos toate le putem, trebuie vointa. Dai vointa, iei putere! Cat adevar in aceasta mica fraza.

Sa îi ajute Dumnezeu pe toti caci atunci cand traiesti in desfranare esti cel mai trist om de pe pamant cu toate ca fericirea exista si nu este departe de tine si nu este limitata, este destula pentru toti, intreg globul pamantesc.

Dumnezeu si scumpa Lui Maica sa va intareasca, doar cereti si fiti sigur ca veti primi. Dumnezeu nu a parasit pe nimeni NICIODATA spune Pr.Rafail Noica.Sa ne vedem in rai.

Elena

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești