Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Desi era de multe ori sa fiu acaparat de patima arzatoare a desfranarii (dar cu mintea am desfranat de multe ori), numai cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit sa nu las instinctul sa preia controlul, si sper sa ma ajute in continuare ca pana la casatorie sa raman curat si vrednic de harul Lui si sa fiu iertat, astfel incat sa nu fie scarbit Duhul sfant de mine in aceasta taina a casatoriei, iar la momentul respectiv sa fie si sotia mea vrednica de a purta cu adevarat rochia alba de mireasa.

Numai si numai cu ajutorul Domnului putem avea izbanda in aceasta lupta grea, lupta invizibila pentru cei condusi de moda societatii contemporane in care traim. Doamne ajuta.

Ionut, student Inginerie IT, Bacau

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești