Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Sunt cu un baiat de 3 ani jumatate si in primul an datorita iubirii dintre noi am simtit dorinta de a ne contopi, insa imediat mi-am dat seama ca am gresit fata de Dumnezeu, relatia perefcta pe care o aveam inainte de a savarsi pacatul a devenit ce-a mai urata, ne certam aproape zilnic, sufeream, eram indiferenti din orgoliu si multe alte probleme care ne-au dus la despartire (3 luni am fost despartiti) pana cand iubitul meu a mers la un preot si ia povestit totul.

Duhovnicul ne-a spus ca iubirea nu inseamna relatii sexuale, putem sa ne iubim frumos fara sa pacatuim, sa fim tandri, sa ne avem aproape prin alte modalitati. Din acel moment nu am mai avut relatii si Dumnezeu ne-a rasplatit, nu ramane dator la nimeni. Acum suntem fericiti, avem incredere unul in celalat si ne este mult mai bine asa. Daca va temeti de"prietenii care rad" inseamna ca nu va sunt prieteni cu adevarat. Un sfat, stati 2 saptamani fara sa intretineti rel si mergeti la un preot sa va spovediti, va veti convinge singuri de schimbare, veti fi mai linistiti, mai buni, mai atenti etc...veti gasi linistea, bucuria si dragostea adevarata a unei relatii. Daca persoana de langa dvs. nu va accepta si va condamna cu siguranta nu va merita si nu va iubeste sincer...

Doamne ajuta

Ana 21 ani, Bucuresti.

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești