Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Mi-am inceput viata sexuala cam pe la 20 ani... si de atunci am schimbat mai multe partenere, cu unele chiar urmarind doar sa am relatii sexuale si nimic mai mult. Credeti ca acum sunt fericit sau mandru de ceea ce am facut? deloc...din contra. Regret nespus ca nu am cautat dragostea adevarata, o prietena si mai apoi o sotie pe care sa o pretuiesc si sa ne facem un viitor impreuna, un camin...o familie.

Dar imi spuneam ca este timp si pot sa imi traiesc viata inainte sa-mi intemeiez si eu o familie. Mare greseala pentru ca am gandit asa... mentionez ca de curand am inceput sa ma apropii de Dumnezeu, sa ma rog si sa am un duhovnic. Asadar am trait dupa regulile societatii din ziua de azi in care nimic nu mai e sfant si nu se mai respecta nimic si am ajuns la varsta asta mai singur ca niciodata, incarcat de pacate , cu un regret puternic ca nu am apreciat nicio fata cu adevarat, si ca imi urmaream doar interesele mele meschine care m-au adus unde ma aflu acum.

As fi vrut sa fie altfel..sa fi fost curat, sa fi avut o sotie care sa fi fost si ea curata , sa fi avut un camin de o dragoste curata...Dar asta nu mai este posibil niciodata pentru mine.

Mihai, 28 de ani, Danemarca

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești