Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

La 20 de ani, timp de un an am trait in desfranare, apoi au urmat inca doua "inceputuri" intamplatoare cu gandul de a intemeia o relatie serioasa in vederea casatoriei. Dar cum putea fi ceva serios cand eu ma racisem de Sf Biserica si Tainele ei? Ma simteam atat de murdara incat ziceam ca nu pot calca nici in biserica..ce inselaciune..! Bunul Dumnezeu este atat de milostiv si iubitor dragi mei incat nu exista cuvinte a exprima, mintea nu cuprinde iubirea nemarginita a Sa.

Astazi sunt casatorita cu cel mai minunat om,ne-am intalnnit acum un an, ne-am cunoscut si am luptat a ne pastra pana anul acesta in iulie cand ne-am casatorit. Sfintele Taine din Biserica Ortodoxa ne-a luminat si inteleptit in cele bune si de folos si nu in ultimul rand duhovnicul nostru! Bunul Dumnezeu a avut multa grija in a ma smeri si indrepta, el pastrandu-si feciora pana la varsta de 26 ani! Bunul Dumnezeu sa aiba in grija toti tinerii!

Doamne ajuta!

Diana, 25 de ani, Ramnicu Valcea, absolventa

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești