Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Slava Domnului pentru toate! El mi-a deschis ochii si mi-a aratat ca bucuria nu sta in cele trecatoare si nici fericirea nu o sa dobandesti ascultand glasul lumii si am deci sa-mi pastrez fecioria pana la casatorie prin mila Lui Hristos.

Suntem o turma, o gloata care asculta de instincte, robi simturilor si placerilor sau suntem mai mult decat atata? Avem cumva o identitate, o unicitate si un chip divin ?

Cautam iubirea sau ne inselam cu senzualul si trecatorul? Oare iubirea inseamna "cu cat o fac cu mai multi, cu atat mai bine"? Vrem o lista intreaga de trofee feminine? Sau vrem sa cunoastem ce e aia o iubire? De ce omule vrei bunul ce nu iti aduce nimic, de ce vrei sa simti doar fum si ceata inca de cand esti mic? De ce omule nu stii tu ce e aia Iubire si imi spui mie ca din placere tu ai o meserie? Tu omule vrei a le tale sfaturi a urma, si ma indemni sa iubesc fapta cea rea? Oare pe cine voi crede pe tine calator sau pe cel Nemuritor? Cui voi sluji mie si trupului putrezitor sau Iubirii sa ma fac adanc culegator?

Nu sta omule ! nu te lasa ! nu crede cele ce vezi ! cele ce auzi ! in glasul lumii multi s-au facut dobitoace ! crede si cerceteaza Iubirea adevarata ! cugeta si traieste ! roaga-te si fecioria o cinsteste ! in curatie de vei vietui multe vei dobandi ! noi ce Mirelui slujim am fost mereu o minoritate, insa mai mare decat orice turma ce crede ca are libertate! Lui Hristos urmaritori a ne face este sudoare si lupta, dar cum altfel sa dobandim cununa cea Sfanta?!

Tinere tine minte de vei vrea sa slujesti Lui Hristos si a duce o viata sfanta, NU VEI FI NICIODATA SINGUR, ORICE AR ZICE SAU AR FACE LUMEA!!!!

George, 18 ani

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești