Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua

Ma rog la Bunul Dumnezeu sa-mi dea puterea de a-mi pastra fecioria pana la casatorie.

Desi esti luat in ras, judecat, considerat "limitat" (pentru ca vezi si pe "verticala", nu doar pe "orizontala", ca majoritatea), desi ajungi sa te intrebi daca nu au dreptate, daca nu ai ramas tu cu cateva secole in urma.... Nu dezandajdui, nu asculta si mai ales nu face ceea ce stii ca nu e in concordanta cu adevarta ta dorinta, aceea de a te mantui.

Ne dorim o familie frumoasa, fericita, copii sanatosi, liniste si intelegere in casa... dar nu tinem cont de "temelia" pe care o punem la cladirea familiei. Sa fim atenti la hotararile noastre, si sa ne gandim la cat bine ne face noua Dumnezeu cerandu-ne atat de putin, si lucuri atat de normale. Sa fim atenti si sa discernem corect, caci majoritate nu mai inseamna normalitate, sa nu ne lasam dusi de val, caci valul ne duce prea departe de Dumnezeu.

Dumnezeu sa ne ajute, sa ne lumineze, sa ne trimita gandul cel bun, spre mantuirea sufletelor noastre!

Ina, 21 de ani, Bucuresti

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Tabără cu avionul la Atena

Pr. Grigorie Babus

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

 

 

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Tabără aniversară 10 ani OT

Traian Popescu