Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Nici nu-mi pot inchipuii cat de mult m-a pazit Dumnezeu pana acum ! Numai El, cu toata grija Lui cea mare m-a pazit si mi-a dat puterea de a spune "Nu" chiar in fata ispitei "Just do it" (de 2 ori as fi putut sa o fac cu mare lejeritate). Pe moment recunosc ca am avut o oarecare tristete ca am respins "oferta", dar, o fratilor, cu cate bunatati mi-a rasplatit Dumnezeu "osteneala". Sincer, pur si simplu nu-mi vine sa cred !

Va rog, nu deznadajduiti, in orice stare va aflati ci puneti-va nadejdea in Dumnezeu si luptati ! Bucuriile sunt mari, de-a dreptul mare este rasplata pentru cei ce se lupta, pentru cei care pica dar se ridica (stiu pentru ca si eu am avut caderi de la inaltimi ametitoare) !

Ma rog lui Dumnezeu, sa ne pazeasca si sa-mi pazeasca fecioria cat mai deplin si mai marturisesc ca fecior vreau sa ma aflu in momentul cununiei, indiferent de presiuni, vorbe, imprejurari.

"Veniți la Mine toți cei osteniți și împovărați și Eu va voi odihni pe voi!" (oh, si ce mai odihna, o adevarata odihna)

Eduard-Alexandru, 17 ani, Timisoara

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești