Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Eu am cazut in pacatul desfranarii, nu chiar cu totul ducandu-l pana la capat, dar m-am pacalit mult timp că ce fac eu nu e "tocmai" pacat. Incet, incet duhovnicul meu a stiut sa imi slefuiasca constiinta si sa imi deschida ochii. Pot sa zic ca am pierdut o relatie de 3 ani in momentul in care am hotarat ca gata, nu mai pot contiunua asa. Eram convinsa ca ma iubeste si ca o sa inteleaga, dar se pare ca el nu considera ca facem nimic rau, ca e firesc sa fie asemenea dovezi de afectiune daca ne iubim, ca atunci ar trebui nici sa nu ne sarutam ca totul e pacat.

Dumnezeu a fost mereu in constiinta mea, si mult timp am inecat glasul Lui in fel si fel de argumente insa El a avut rabdare cu mine si m-a asteptat. Acuma am ceva mai de pret decat dragostea fostului meu prieten, am liniste in suflet si constiinta usoara. Dumnezeu ne iubeste mai mult decat ar putea sa o faca vreodata un alt om.

Mihaela, 25 de ani, Suceava, programator

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești