Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Eu si sotul meu ne-am pastrat curatia trupeasca pana la momentul cununiei si consideram fara nicio ezitare ca Dumnezeu rasplateste fiecaruia, cu siguranta, aceasta jertfa. O consider jertfa doar in contextul lumii decazute in care traim, dar si gandindu-ma la lipsa modelelor concrete. Multi cad...si gasesti destul de rar oameni care sa te indemne la pastrarea fecioriei. In cazul meu, cred ca darul lui Dumnezeu este insusi sotul meu, care nu a mai fost al nimanui inainte si pe care Dumnezeu mi l-a daruit mie intreg.

As vrea sa mai aduc o marturie despre niste prieteni foarte buni, care inainte de a intra in biserica, au fost impreuna trupeste. Dar dupa ce au intrat intr-o randuiala de viata crestina, au incetat sa mai faca acest lucru, desi locuiau in aceeasi camera, in acelasi pat...si asta s-a intamplat cativa ani de zile...pana s-au casatorit. Baiatul suferea de o forma de hepatita din cauza careia, capacitatea lui reproductiva era serios afectata...nu putea avea usor copii. Minunea...mai bine zis rasplata infranarii lor a venit imediat dupa casatorie, cand, desi avea problemele de care am amintit, au zamislit un prunc deosebit, chiar de la prima incercare. Consider ca alte explicatii, pareri, sunt de prisos. Intamplarea aceasta vorbeste de la sine.

Magdalena, 25 de ani, Bucuresti

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești