Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Am avut o singura femeie in viata mea cu care m-am culcat si nu mi-a parut rau, desi stiam ca este pacat sa faci asa ceva inainte de casnicie, dar credeam ca ma iubeste si vom gasi o cale sa fim impreuna si prin casnicie. Relatia a durat aproape 3 ani. Ne-am despartit, nu din motive sexuale ci din altele, datorate secolului XXI : ritmuri de viata diferite, eu eram mai vitezoman, ea stagna.

Acum sunt intr-o relatie de aproximativ 2 ani cu o fata minunata care ma iubeste enorm, este crestina, se duce la biserica, se roaga, se spovedeste, se impartaseste si face tot ce un bun crestin stie ca trebuie facut ca sa ii placa lui Dumnezeu.

Eu dintotdeauna am vrut sa ma pastrez pentru casnicie, ea la fel. Fiecare relatie a noastra care a inclus si sexul s-a terminat. Noi doi am decis sa nu facem nimic pana cand nu depunem juramantul de fidelitate in fata lui Dumnezeu, pentru ca astfel vom fi mai puternici si vom place Lui. Desigur, unele nopti se mai lasa peste noi, ne sarutam, ne jucam, ne alintam, dar doar atat. Chiar si jocul acesta are farmecul lui. Ne iubim si ne respectam unul pe celalalt chiar mai mult, pot sa spun, decat alte cupluri, pentru ca stim sa ne ascultam si stim cand sa ne oprim, cand devenim prea implicati, cand ne zboara mintea, etc.

Sunt sigur ca o sa merite sacrificiul pe care il facem.

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Gicu Lopi

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești