Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Cu toate ca am inaintat in varsta, cu ajutorul Domnului, am reusit sa pastrez aceasta curatie a trupului, feciorie cum se spune. Este adevarat astazi a devenit rara. E greu sa rezisti tentatiilor. Cum am reusit? De mica am fost dusa la biserica, apoi mi-am hranit sufletul cu invataturile sfintilor parinti, am citit vietile sfintilor si am vazut lupta lor pentru pastrarea fecioriei. Apoi aveam o legatura cu duhovnicul, ma spovedeam , ma impartaseam. Nici nu vreau ma gandesc sa pierd fecioria, cum sa ma uit apoi in ochii duhovnicului?

Sfintii m-au intarit, eu m-am ferit de filme, de poze, de reviste indecente pe cat am putut.

Acum nu mai zic decat atat : Doamne , fie voia Ta! randuieste Tu Doamne lucrurile cum stii Tu" . Daca Domnul vrea ca eu sa ma casatoresc cu siguranta i-mi va trimite omul potrivit mie.

Si eu i-mi pun intrebarea : oare mai exista baieti care i-si pastreaza fecioria pana la nunta? E greu si pentru mine, e mucenicie, dar bucurie mai mare nu e, ca atunci cand te casatoresti sa fii vrednica de haina alba care o imbraci, si de cantarea care se canta " sfintilor mucenici...". Cununa aceea care se pune pe capul mirilor da dovada ca esti imparateasa, peste trupul tau, peste simturile tale, esti stapan pe tine.

Rezistati! e greu, dar se merita!

Rodica, 32 de ani, Alba Iulia, economista

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești