Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Pana acum un an traiam intr-o euforie totala…cu toate ca mergeam la biserica nu primeam in sufletul meu invataturile credintei ortodoxe, ci doar eram un simplu spectator la Sfanta Liturghie. Credeam ca si credinta e importanta dar nu atat de mult incat sa o traiesc in fiecare clipa a vietii mele.

Anul trecut s-a produs o schimbare totala…..incet-incet Bunul Dumnezeu mi-a aratat ca trairea ortodoxa nu se opreste doar la mersul la biserica si la o rugaciune facuta in graba, ci la o traire intensa, zilnica…la acel sentiment ca Dumnezeu este pretutindeni…in chipul fiecarui om si inimile fiecaruia dintre noi.

Tot atunci am inteles ca a dovedi cuiva cat de multi il/o iubesti nu inseamna sa cazi in pacatul desfranarii, sa faci totul pentru persoana respectiva, sa cazi in pacate foarte mari numai sa ii arati ca o iubesti , sa o idolatrizezi, ci sa ii oferi o iubire curata, pura, care sa o sfinteasca si sa o binecuvanteze Dumnezeu.

In timpul liceului am iubit un baiat foarte mult…spunea ca si el tine la mine…dar el nu vedea ce conteaza cu adevarat. Inainte sa ma apropii de biserica si de Dumnezeu eram in stare sa ii ofer absolut totul, dar dupa ce m-am schimbat nu a mai fost la fel.

Cu timpul relatia s-a racit…el nu intelegea ca m-am schimbat , iar dorintele noastre nu mai erau la fel. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a deschis ochii la timp si ca mi-a aratat ca iubirea cea adevarata vine din suflet. Ii multumesc lui Dumnezeu ca ma ajuta sa imi duc crucea fecioriei si in prezent si ca m-a invatat ca atunci cand iubesti o persoana trebuie sa ii oferi o iubire sincera si curata.

Sa incercati sa va pastrati fecioria pana la casatorie chiar daca pentru unii dintre noi pare de moda veche, nu e in “trend”, ca sa spun asa…sunt sigura ca daca o sa incercati sa va pastrati curati pana la casatorie veti primi o infinitate de bucurii …Dumnezeu va va rasplati nevointa voastra nu numai aici, in lumea aceasta, cat si in ceruri.

Va multumesc!

Silvestru Alexandra Bianca, 19 ani, studenta la Academia de Studii Economice din Bucuresti

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești