Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Doamne ajuta!

Am citit mailul dar sincera sa fiu nu cred ca mai sunt tineri (baieti) care sa isi pastreze fecioria. Daca ar fi asa, nu ar mai exista atatea fete ranite si apoi tot ele sa fie invinovatite. Deja dupa cate am vorbit cu oamenii nu am nicio speranta ca imi voi gasi un sot curat si nestapanit de mandrie, motiv pentru care nu intentionez sa ma casatoresc. Eu personal imi voi pastra fecioria ca sa am demnitate, spre deosebire de baieti, si imi voi dedica toata viata pacientilor (vreau ca pe viitor sa fiu medic, chiar daca sunt fata), voi infia un copil si il voi creste asa cum voi crede eu de cuviinta.

Mai bine singura si curata decat casatorita, judecata la fiecare pas si cu un barbat de second-hand care a mai avut pe alta inaintea mea. Sa fim seriosi, multi baieti nu mai sunt feciori dupa 18 ani dar au pretentii la fete fecioare, nu e drept!

Hera

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești