Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Salut,

E o idee minunata (campania), eu sunt casatorita dar nu fac parte din nici una din categoriile mentionate mai jos, as putea spune in schimb, câtă suferinta am indurat, cazand in pacat, pentru ca mi-am calcat acest principiu, de a ramane fecioara pana la casatorie. Dar am un baiat de 10 ani si mi-as dori din tot sufletul meu, sa fie cuminte pana la casatorie...si la toata lumea as spune, la totii tinerii sa fie asa pana la casatorie, pentru ca asa cum am spus, eu am pacatuit inainte de casatorie, si poate toata viata ma voi căi pentru acest lucru, pentru ca am mers din gresala in gresala...am facut alegeri gresite, pentru ca l-am dat pe Dumnezeu la o parte.

Cunosc tineri, de la biserica unde merg, care s-au casatorit in biserica respectiva, care au fost cuminti, si se vede diferenta intre acesti tineri care l-au avut pe Dumnezeu, inainte de toate, si acei tineri care au pacatuit, care nu au tinut cont de voia lui Dumnezeu, e atata durere...

La Dumnezeu nu este pacat pe care sa nu-l ierte, dar nepedepsit nimic nu ramane, tot pentru binele sufletesc...

Angela

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești