Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Buna tuturor!,

Slava Maicii Domnului si sfintilor Lui pentru rugaciunile lor.

Dragii mei, nu uitati ca nu suntem “demodati” nici ingusti in gandire daca dorim a ne pastra fecioria pana la casatorie. Poate veti spune ca nu e usor , insa toti cei care au trecut prin asta pot da marturie de binecuvantarile de care au avut parte pentru ca s-au ostenit in a o pastra. Si credeti-ma sunt oameni, in special fetelor le spun, sunt baieti care apreciaza.

Nu va lasati intimidate, nici santajate sentimental, nici nu va lasati convinse atunci cand constiinta voastra va spune NU. Cel ce tine cu adevarat la voi va va respecta si va va astepta pana in clipa cand amandoi imbracati ca fii unui Domn si Imparat veti intra in casa Lui cerand binecuvantarea unirii voastre.Iar cei care din nestiinta sau din slabiciune ati cazut nu deznadajduiti, veti gasi multa intelegere si dragoste la Domnul si Dumnezeul nostru, pentru ca El indreapta, ridica, iarta si iubeste.

Mihaela, 23 de ani, Cluj

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești