Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Până să-l cunosc pe Dumnezeu aveam o viață dezordonată și agitată în care tot ceea ce căutam era să mă distrez cât mai tare și să cunosc cât mai multe fete. Nu-mi păsa decât de mine și nu trebuia să ratez niciun moment de destrăbalare că…deh…viața-i scurtă. Nimic mai greșit. Deșertăciunea deșertăciunilor, prietene.

Cu toate acestea Bunul Dumnezeu m-a ferit de acest păcat atât de dulce pe moment, dar atât de amar apoi. Părintele meu duhovnic îi numește pe cei care rezistă în timpurile acestea, să-și păstreze fecioria până la căsătorie, adevărați martiri. Cine rezistă să nu ia seama la glumele răutăcioase ale colegilor sau ale prietenilor, la îndemnurile revistelor și la presiunea atât de agresivă a publicității e un adevărat martir. Fericit este cel ce are răbdarea și înțelepciunea să se păstreze pentru Taina Cununiei și viața de familie. Până la urmă este o dovadă de iubire și respect față de persoana iubită, înaintea lui Dumnezeu.

Dar…Cine mai are timp astăzi să se gândească la veșnicie?!? Cine mai ascultă vorbele Ecclesiastului când zice că vreme este să râzi și vreme este să plângi…și vreme este să iubești…? Cine mai meditează la “răbdările” părintelui Cleopa?

Să nu căutăm bucuriile de scurtă durată, care vin cu regretele atât de apăsătoare. Ci, să căutăm mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și toate celelalte ni se vor adăuga nouă.

(Radu, 21 de ani, Suceava)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești