Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie

 

Tu de ce crezi in DumnezeuTu de ce crezi in Dumnezeu

 

     

  Euharistia continuaEuharistia continua

 

   

A fi fecioara pana la casatorie pare ceva nefiresc, si este cu totul anormal la baieti in zilele noastre. Dar e o mare minciuna. Din pacate copiii sunt bombardati de mici si ii cuprind pofta trupeasca. Dragele mele fete, un baiat care te iubeste cu adevarat inseamna ca iti ofera iubire adevarata si oare care e iubirea adevarata? Cine e numai iubire, Cine ne-a daruit noua iubire si mila?!

Veti observa ca tot ceea ce facem in afara poruncilor lui Dumnezeu nu ne va satisface. Un baiat/barbat puternic este cel care poate sa-si controleze instinctele. Dar asta nu inseamna ca daca e de acord cu fecioria pana la binecuvantarea preotului prin Taina Cununiei o sa fie un sot bun sau o sotie buna. Scopul fiecaruia dintre noi trebuie sa fie mantuirea si stim Calea pe care sa o urmam nu? De ce inventam scuze si umblam pe ocolisuri? Ori e ba, ori e da! "A iubi nu inseamna a ne privi unul pe celalalt, ci a privi amandoi in aceeasi directie." (Antoine de Saint-Exupery).

(Bogdana - 16 ani)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Tabără de Ziua Națională

Caută articole în site » Caută articole în site »

Ajută

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

 

 

Ediția a 3-a a cărții