Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Mai de mult eram preocupata sa citesc carti despre sexualitatea dinaintea casatoriei, despre cat de mult este perimis sa inaintezi in viata intima alaturi de partenerul tau inainte de casatorie. Am intrebat si preoti la spovedanie si am primit raspunsuri din cele mai variate, de la 'nu e permis sa va tineti nici de mana' pana la 'poti sa faci dragoste cu el daca il iubesti'. Dar cei mai multi preoti mi-au dat un raspuns de mijloc...e in regula sa va strangeti in brate, sa il pupi, sa ii spui ca il iubesti....Si poate ca acesta din urma sa fie calea corecta...Dar...exista un maaaare 'DAR'..

Eu am 23 de ani, la o varsta tanara la care cea mai mare ispita este a stii, a incerca, a explora lucruri noi, este imposibil sa nu iti doresti sa incerci mai mult dupa ce ai facut primul pas. Iti doresti sa vezi cum e sa se intample mai mult. Si mereu zici ca azi doar o sa ne tinem in brate, dar credeti-ma ca e mai usor sa te abti de la a-l tine in brate, decat sa te infranezi de la inaintarea spre pacat. Daca va e greu sa va infranati de la sarutari de o mie de ori va fii mai greu sa va infranati de la lucruri si mai intime. Am invatat din propria experienta ca dupa dezmierdari trupesti urmeaza suferinta si in trup si in suflet. Trupul nu e scutit de boli, iar sufletul de o grea intristare.

E greu sa crezi pana nu ti se intampla. Si e greu sa te infranezi cand iubesti. Dar daca vrei sa iti ocrotesti iubirea, fereste-te de pacat. Dezmierdarile trupesti inainte de casatorie, fara binecuvantarea lui Dumnezeu omoara dragostea. Si atunci o sa ramai singur, cu un strain langa tine, si o sa iti dai seama ca ai pierdut si legatura cu Dumnezeu, ti-ai pierdut si dragostea pentru fiinta pe care tu o considerai cea mai deosebita.

(Anca, 23 de ani)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești