Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Bună

Sunt o adolescenta de 18 ani si pana acum nu am avut iubit.Desi imi place de un baiat si cred ca si el ma place nu imi doresc sa am o relatie cu el fiindca eu consider ca nu sunt pregatita si ca o relatie presupune mai mult efort, rabdare, iubire si respect decat sunt unele relatii dintre adolescenti din zilele noastre.

In plus un sarut este sfant pentru mine si imi doresc ca singura persoana careia sa ii daruiesc aceasta dulce inocenta, fiindca asta consider eu ca este un sarut, sa fie sotul meu.Imi doresc sa il cunosc mai bine pe acest baiat, sa vorbim si sa ne cunoastem sufletele unul altuia dar nu vreau sa il ranesc, sa isi faca iluzii desarte sau atunci cand ii voi spune parerea mea despre frumusetea si importanta unui sarut sa nu se supere si sa nu mai doreasca sa aiba vreo legatura cu mine.Poate ca unii cred ca sunt de moda veche,insa mie nu imi pasa fiindca iubirea nu s-a schimbat, ci noi oamenii ne schimbam.

Iubirea adevarata o intalnesti o singura data in viata si, daca acest baiat nu este sortirul meu, nu vreau ca pe viitor, cand voi avea o familie sa imi insel sotul chiar si numai cu gandul, amintindu-mi de primul meu sarut care de fapt a fost al altuia.Sarutul nu este o joaca, o relatie nu este o joaca ci ambele sunt asemeni unei dulci mangaieri care, in legatura cu Dumnezeu iti ating sufletul si te face sa tresari de fiecare data cand simti doar iubirea sufletului de langa tine care te iubeste asupra ta.Sper ca nu v-am plictisit cu aceste randuri, dar iubirea adevarata este numai daca cele doua suflete gemene sunt in relatie cu Creatorul iubitor.

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești