Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Sf Apostol Pavel spune foarte frumos intr una dintre epistolele sale (Corinteni , 6 ; 12 -20):

"Fugiti de desfranare! Orice pacat pe care il va savarsi omul este in afara trupului. Cine se deda insa desfranarii pacatuieste in insusi trupul sau nu stiti ca trupul vostru este templu al Duhului Sfant care este in voi , pe care Il aveti de la Dumnezeu si ca voi nu sunteti ai vostri? Caci ati fost cumparati cu pret! slaviti, dar, pe Dumnezeu in trupul vostru si in duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu ".

Dar, din nefericire, nu toti aud cuvintele Sfantului Apostol Pavel. Este cunoscuta slabiciunea firii omenesti, dar omul este inzestrat de catre Dumnezeu cu posibilitatea de a alege intre bine sau rau, virtute sau pacat, vesnicie sau vremelnicie si fiind pe deplin responsabil de faptele sale.

In ceea ce ma priveste, am cunoscut baieti care au renuntat sa mai vorbeasca cu mine, treptat, sau am renuntat eu, cand au aflat ca nu mi doream placerea vremelnica, ci voiam sa avem mai intai binecuvantarea lui Dumnezeu, Care le randuieste pe toate lucrurile dupa folosul nostru.

Dar, din fericire sunt multi tineri care nu considera demodate aceste concepte si cred in pastrarea fecioriei pana la casatorie. Dumnezeu sa ne ajute pe toti si sa ne dea putere sa traim dupa voia Lui cea sfanta. Amin! Doamne ajuta! Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si acum si puruea si in vecii vecilor! Amin!

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești