Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Va salut si va multumesc tuturor pentru povetele ce ni le dati noua, tinerilor.

Am observat ca pana nu de mult timp aveam o gandire favorabila relatiilor sexuale inainte de casatorie, desi ceva inlauntrul meu ma oprea in a merge mai departe de sarut si mangaieri. Tatal meu fiind absolvent al facultatii de teologie, impreuna cu mama mea ne-au oferit de mici o educatie crestina, insa cum suntem noi tinerii parca avem nevoie sa ne spuna si alcineva, o parere din afara, nu de la tata si mama, ne-afland raspunsul ce il cautam in jurul meu, am inceput sa citesc din cartile pe tema religioasa din biblioteca ce nu am cercetat-o pana atunci. Am dat de niste carti extraordinare de genul "Tinerii si sexualitatea", convorbiri cu tinerii care m-au facut sa constientizez multe lucruri ce nu le observam si printre altele si importanta de a pasii fecior in casatorie.

Chiar de 2-3 zile ma gadeam la faptul ca exista comunitati de oameni care adora muzica, arta, filmele, politica si o comunitate a tinerilor ortodocsi, eu nu am vazut pana acum, drept e ca nu m-am omorat cu cautatul. Dumnezeu mi-a scos in cale site-ul asta, dorind sa-mi arate prin exemple concrete ca sunt oameni care pretuies fecioria pana la casatorie. Asa sunt eu, slab, am nevoie de exemple, sa vad ca se poate. Cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi pastra fecioria pana la casatorie.

(Andrei, 18 ani)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești