Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Buna seara!

Ma numesc Mihaela si as vrea sa va povestesc un lucru care mi-a schimbat viata radical,cu ajutorul lui Dumnezeu. Am avut o relatie cu un baiat timp de 2 ani de zile. Mi-a propus de foarte multe ori dupa un an de relatie sa avem relatii intime. Am incercat sa ii explic motivele pentru care nu vreau sa savarsesc acest pacat, pentru ca e pacat si pentru ca daca avem de gand sa ne casatorim ar fi cel mai indicat sa asteptam.

Dupa ceva timp am inceput sa avem neintelegeri din ce in ce mai dese si de foarte multe ori am fost pe punctul de a ne desparti.La un moment dat dupa foarte multe insistente, am cedat...inainte de a se intampla imi repeta mereu ca ma iubeste...dar nu ma iubea...defapt vroia acel ceva...eram atat de trista si ma chinuia gandul acesta si ma facea sa ma simt inferioara...

Lucrul acesta s-a intamplat atat la insistentele lui, cat si la sfaturile "prietenilor" mei...

Dupa cateva luni dupa ce mi-am facut prieteni in adevaratul sens al cuvantului, dupa ce am vorbit cu parintele duhovnic, m-am gandit ce ar fi daca i-as explica ceea traiesc eu, si sa il rog (chiar l-am rugat, nu i-am sugerat doar) ce ar fi sa ne recapatam fecioria pana la casatorie. A avut o reactie la care nu m-as fi asteptat...am inceput din nou sa ne certam foarte des. Am inceput sa ma rog foarte mult la Maica Domnului sa ma ajute sa ies din asta, si cu ajutor am avut curajul sa spun Gata!...si sa imi reiau viata, traind curat pana la casatorie, asa cum trebuie.

Mi-a fost foarte greu la inceput, pentru ca se pare ca am tinut la el, dar din nou a venit ajutorul Maicii Domnului,..as vrea sa fie tineri care sa ia aminte la povestea mea, desi mi-as dori sa nu fie nevoie...trebuie sa nadajdium mereu in ajutorul Maicii Domnului si al Fiului Iisus Hristos, pentru ca nu putem face nimic fara rugaciune!

Doamne ajuta!

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești