Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Suntem doi studenti ce ne-am cunoscut la o biserica unde, ca voluntari, ajutam la servirea mesei saracilor. Pe vremea aceea eram la acelasi liceu in Timisoara, dar nu vorbisem inainte, cred ca nici nu ne salutasem vreodata. El era clasa a 12-a, eu a 11-a. Dupa aceasta intamplare, am inceput sa ne intalnim pe coridor, la liceu, unde povesteam despre Evanghelia zilei, despre viata spirituala si valorile pe care le dorim. Amandoi ne gandeam la viata in manastire, cu totul pentru Dumnezeu.

In vacanta de vara ne-am intalnit la Cluj, unde eu i-am marturisit lui ca il iubesc mai mult decat ca pe un prieten de suflet. Dupa cateva luni, in care am reflectat la prietenia noastra, am inceput o relatie de iubire, prima pentru fiecare dintre noi. Au trecut doi ani de atunci, in care au fost si momente de ispita. Stiam ca Dumnezeu nu vrea sa facem un pas pe care sa-l regretam mai tarziu. Asta e ceea ce ne-a oprit sa mergem mai departe cu apropierea trupeasca.

Astazi e o zi de mare bucurie pentru noi in care dorinta noastra pentru a pastra fecioria a devenit angajament in fata lui Iisus Hristos.Cu ajutorul Lui si al Fecioarei Maria speram sa ducem la bun sfarsit acest angajament!

"...înca nu am văzut pe nimeni care să-şi facă procese ample de conştiinţă că a avut o relaţie curată cu un partener de alt sex. Dar am văzut tineri demoralizaţi şi lipsiţi de sensul vieţii în urma unei vieţi sexuale dezordonate ..."

Alexandra(19) si Lucian(21)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești