Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Doamne ajută! Mă alătur şi eu acestei campanii deosebit de folositoare prin mărturia mea. Am aproape 21 de ani, sunt studentă în Bucureşti și până acum, cu ajutorul bunului Dumnezeu am reuşit să rămânem curaţi atât eu cât şi prietenul meu cu care sunt împreună de 1 an şi jumătate. Nu spun că este un lucru foarte uşor, mai ales atunci când nu eşti foarte pregătit duhovniceşte, aşa cum este cazul meu. Dar tocmai faptul că este dificil îmi oferă certitudinea ca după căsătorie, vom simţi adevărata bucurie a relaţiei trupeşti, prin binecuvântarea cu Sfânta Taină a Nunții.

Tot ce vreau să vă mai spun, tuturor de pe acest site care aţi avut curajul să vă deschideţi sufletul aici este să nu deznădăjduiţi niciodată, pentru că, Părintele nostru al tuturor are întotdeauna grijă de noi şi când mai alunecam de la drumul drept, ne luminează iar calea și nu ne părăseşte nicio clipă. Cei care puteți, pomeniţi la rugăciunile acesta voastre şi pe acesta păcătoasă care, în sfârşit, şi-a făcut curaj să vă scrie.

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești