Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

De ceva vreme ne gândim să publicăm o carte cu mărturiile tinerilor din campania "Mii de tineri îşi păstrează fecioria până la căsătorie". Aşa cum vă anunţam acum patru luni avem intenţia să scoate şi o carte cu cele mai reuşite articole publicate pe acest site. Totuşi din lipsă de timp şi din alte motive care ţin de viaţa noastră personală nu am reuşit încă să finalizăm acest proiect. Sperăm, cu ajutorul lui Dumnezeu, să ne ţinem de cuvânt şi să scoatem acea carte cât mai repede.

La fel ştim bine că am promis că vom demara şi proiectul cu Librăria Ortoxia Tinerilor, dar la fel din lipsă de timp şi din cauza complexităţii lui nu ne-am încumetat încă să pornim la treabă.

În urma unei discuţii avute cu Bogdan Stanciu, preşedintele Asociaţiei ProVita Bucureşti, am convenit să scoatem această carte cu mărturii ale tinerilor pentru a ne folosi în campaniile noastre. ProVita desfăşoară o campanie numită "Vreau să aflu" în care susţine păstrarea fecioriei până la căsătorie.

Cartea pe care vrem s-o publicăm va apărea sub siglele ambelor asociaţii şi unindu-ne forţele sperăm să ajutăm cât mai mulţi tineri să se apropie de Dumnezeu şi Biserica lui Hristos.

Două mari lucruri vreau să vă întreb şi m-aş bucura dacă cei vizaţi aţi răspunde:

1. Dacă eşti unul din tinerii care a lăsat mărturie pe această campanie, te rog să ne spui dacă eşti împotriva publicării ei în această carte. Aşteptăm să ne confirmi acest lucru la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

2. Dacă sunteţi unul din tinerii care-şi doresc să-şi păstreze fecioria până la căsătorie pentru a avea o viaţă curată şi sfântă, atunci aşteptăm mărturia voastră pe ultima sută de metri, pentru a o publica în carte. Adresa noastre de email este: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Coperta din imagine este doar cu titlu informativ, ea va arăta altfel.

(Claudiu)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești