Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Mă numesc Mădălina şi am 20 de ani. Încurajez tinerii care şi-au păstrat fecioria să ceară de la Bunul Dumnezeu putere pentru că ispitele din ziua de astăzi sunt mari şi grele! Adevărat este că sunt născută într-o generaţie în care răul este asemănat cu binele, o lume în care anormalul devine normal. Dar numai în Biserică putem găsi adevărul.

Sunt asistent medical generalist şi acolo lumea e diferită, toate colegele şuşotesc în pauză despre diferite chestii de sexualitate şi femei mature, de vârsta mamei, îmi spun că nu am cunoscut adevărata viaţă...

Se pune problema foarte mult dacă doi parteneri nu se potrivesc la pat. Eu nu cred în aşa ceva! Dacă cununia este curată şi cu frică de Dumnezeu, familia va fi cu adevărat o familie, un cămin unde copiii vor şti de rugăciune, de post, de frica de Dumnezeu. Până acum 6 luni nu aveam încredere în mine deoarece aveam 100 de kg şi toată lumea mă respingea, toată lumea ”sărea la gâtul meu”: "slăbeşte, slăbeşte, slăbeşte...".

Aveau impresia că eu nu simţeam zecile de kg în plus pe mine. Le simţeam, sufeream, dar nu aveam suficientă voinţă şi sprijin să fac o schimbare. Până când, în 27 noiembrie, am început o cură de slăbire şi la momentul de faţă, timp de 6 luni de zile, am slăbit 31 de kg!

Am mulţi oameni care mi-au întors spatele iar acum vor să-mi fie prieteni. Acum, că am ajuns la standardele lor... Nu avem puterea să-l acceptăm pe cel de lângă noi aşa cum este, cu calităţi şi defecte.

Am terminat seminarul teologic şi acolo am învăţat multe despre viaţa de familie creştin-ortodoxă, despre păstrarea fecioriei. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat puterea să îmi păstrez fecioria şi mă rog să mă ajute să mi-o păstrez până la cununie.

Doamne ajută!

(Mădălina, 20 de ani)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești