Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Pe vremea când aveam 15-16 ani, în primii ani de liceu am început așa usor să cad în păcatul masturbării, deși eram o fire retrasă la școală. În timp mi-am facut mai mulți prieteni. La început părea totul frumos dar pe parcurs relația se strica din cauza ei erau cu iubirea trupescă.

La inceput mi-e era frica totuși, mă tenta, dar mă gândeam ca voi suferi pe urma. Timpul trecea ajunsesem la 20 de ani, încă nu avusesem relații intime, eram virgina, și încă sunt și astăzi. Mă scârbisem de chestia asta, vroiam să pun capăt, nu vroim să fac, dar găseam numai obsedati de lucruri trupești. Asta până când l-am descoperit pe Sfântul Nectarie care mă ajută prin Domnul Iisus Hristos să trec peste toate tentațiile și ispitele. Voi aștepta un băiat cu credință, care sa aprecieze mai mult iubirea duhovnicească, decât pe cea trupească.

Ioana, 23 de ani

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești