Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

De multe ori am fugit de oameni, poate uneori chiar şi de mine. Am preferat să fac totul când îmi place, cum îmi place şi să mă însoţesc cu oameni care nu de puţine ori mi-au înşelat încrederea. Cu sufletul în mii de bucăţi sfărâmat precum o oglindă, dar cu credinţa că Dumnezeu nu mă va lăsa am continuat să merg mai departe pe drumul cel anevoios al vieţii. Am căzut adesea şi mi-am dorit să mor văzând moartea ca o izbăvire de tot.

Din fericire Dumnezeu mi-a scos în cale oameni minunaţi care m-au ajutat să ies din prăpastia în care mă afundam pe zi ce trece.

Sufletul meu bun a prins drag de mulţi bărbaţi care nu au meritat sentimentele mele şi care nu au ştiut să răspundă. M-am înjosit crezând că merită şi că cea care greşea eram eu.. deşi făceam tot ce-mi cerea el, nu avea sentimente pentru mine. M-a rănit profund în ziua în care s-a afişat la braţ cu prietena mea şi a pretins că a făcut asta pentru că eu i-am negat că-l mai iubesc.

Cum să-i zic că încă îl iubesc când prietena mea spunea că ea fără el moare? Aşa că m-am sacrificat ca ea să fie fericită, dar nu a fost aşa... şi cu ea s-a comportat la fel... jigniri, înjosiri, certuri, tulburare.

Am plâns zile şi nopţi cerând îndurare sfinţilor că să-mi recapăt şi eu liniştea sufletească. N-am reuşit să uit, dar am reuşit să cunosc un bărbat care mi-a împărtăşit sentimentele. Slavă lui Dumnezeu am alături de el o relaţie frumoasă. Mă simt iubită, împlinită sufleteşte şi frumoasă. El m-a învăţat să am din nou încredere în mine şi să mă dedic lucrurilor care îmi fac cu adevărat plăcere. Am decis să mă aplec spre studiu şi să aprofundez anii facultăţii cu un master aşa că acum locuim adesea sub acelaşi acoperiş. Acum câteva luni mi se părea imposibil să stau alături de un bărbat fără a-l atinge. Acum am descoperit că se poate... că dorinţa mea de a intra fecioară în biserica devine pe zi ce trece o certitudine.

Că albul rochiei de mireasă nu va fi doar ceva simbolic ci mă va reprezenta cu adevărat.

Este dificil, dar nu imposibil acolo unde este Hristos!

Dumnezeu să ne ajute şi să fie cu noi cu toţii, ajutându-ne să ne păstrăm fecioria!!!


(O copiliță)

 

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești