Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

De ceva ani nu mai sunt curat. M-am bucurat la început, dar acum nu mai am la ce să mă mai bucur. Păcatul m-a subjugat în aşa fel şi m-a întristat încât mă roade cum roade rugina fierul. Îmi pare rău că nu am crescut într-o familie creştină unde să fiu învăţat sau măcar să aud învăţătura Domnului Iisus Hristos şi că a trebuit să trec prin greşeli şi zbucium pentru a învăţa.

Cunosc pe cineva, o fată, care a avut grijă de ea până la o vârstă apropiată cu mine, s-a măritat fecioară şi acum lucrează pacea în casa ei. E aşa frumos. O ajută Dumnezeu. E aşa de rar să găseşti o fată care să nu pună preţ pe spoiala, bani, ci pe profund, pe trăire, pe virtute. Am trăit şi am învăţat. Mă conving din ce în ce mai mult că nu există. Sau poate că nu merit să o întâlnesc. Dumnezeu va rândui poate.

Fetelor nu faceţi aceşti păcat ce spurcă trupul, căci veţi plăti un preţ. Băieţii la fel. Nici un lucru bun şi durabil nu se poate face fără efort. Păstrarea curăţiei este o jertfă, iar jertfa tot timpul rodeşte, naşte. Sfânta spovedanie să fie la voi toţi!

Doamne ajută.

Marian, 23 ani, Iaşi

 

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești