Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Trebuie să recunosc că mi-a luat ceva timp până să-mi iau inima în dinți (dacă pot spune așa) și să vă scriu mărturia mea. Cunosc site-ul de mai bine de un an de zile și mărturiile celorlalţi mi-au fost de mare folos când am întâmpinat ispite, așadar am considerat că a venit vremea să nu mai păstrez tăcerea, ca o răsplată pentru ajutorul primit prin minunata voastră campanie.

Încă de mică mi-am spus că nu voi ceda presiunilor ce vor apărea și că-mi voi păstra fecioria până în momentul în care voi simți că sunt pregătită pentru așa-numitul "pas următor", dar crescând, conștientizând faptul că cel mai frumos cadou pe care o femeie i-l poate oferi soțului său este tocmai fecioria sa, am decis că vreau să pășesc în Biserică fecioară fiind și nu să pășesc în păcat, înșelându-mă că „a venit vremea”.

Dar nu a fost ușor, pentru că s-au pus multe presiuni asupra mea, iar mai târziu, cu toate că aveam o relație cu un băiat care îmi împărtășea părerea, am fost la un pas de a eșua, căci diavolul ispitește, dar prin mila lui Dumnezeu, nu am cedat. Cu toate acestea, din nefericire, curată nu sunt.

Trupul și sufletul îmi sunt întinate de păcatul malahiei. Am căzut în acest păcat de câțiva ani, când, întâlnind un post tv pentru adulți, am început să practic ce vedeam, neștiind pe atunci ce păcat săvârșesc. Apropiindu-mă de Biserică și aflând în ce prăpastie mă aflu, am încercat să mă ridic de nenumărate ori, dar tot de atâtea ori am căzut. De puțină vreme m-am decis (pentru a nu știu câta oară) să nu mai păcătuiesc și acum mă rog la Dumnezeu să nu mai mai lase să cad și să mă ierte.

Mi-a fost greu să recunosc prin această mărturie în ce păcat mă aflu, pentru că până în acest moment doar eu și Dumnezeu aveam cunoștință de el. Dar în acest post îmi doresc, cu ajutorul lui Dumnezeu, să mă spovedesc și să mă îndrept, sperând că atunci când El va considera că e timpul potrivit, îmi va trimite un băiat care să mă înțeleagă și să mă sprijine.

Doamne ajută!

Iuliana, 18 ani

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești