Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Bună ziua. Mă numesc Ionuţ. Pe cât de scurtă pare mărturia mea, pe atât e de jignitoare. Mi-am pângărit sufletul până l-am cunoscut cu adevărat pe Dumnezeu şi iubirea ce o poartă.

Păcatul meu a început de la o vârstă relativ fragedă. Nu-mi aduc prea bine aminte dar cred că aveam 13-14 ani când m-am masturbat prima dată. Şi de atunci am continuat până acum câteva luni. Vreau să vă mărturisesc că e ca oricare alt viciu: băutură, fumat, jocuri de noroc şi orice altceva doriţi. Spui că te laşi, reuşeşti să te laşi pentru o perioadă, apoi o iei de la capăt..

Am păcătuit şi cu fete. Cu două. Şi acum regret enorm că am făcut asta, dar nu mai pot lua înapoi ce am făcut. Acum mă ia cu scârbă când aud că e cool să nu fii virgin. Dar eu cred că e mai "cool" să fii virgin.

 Mă voi ruga la Dumnezeu să mă ierte pentru ce am făcut. Deja am plătit fizic pentru păcatul ăsta.

(Ionuț)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești