Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Doamne ajută! Aş dori şi eu să mărturisesc cât de mult Îi mulţumesc Lui Dumnezeu pentru că m-a ajutat să îmi păstrez fecioria.

Înainte cu ceva timp, când încă nu Îl cunoșteam cu adevărat pe Dumnezeu consideram că nu e important să fii virgin, din păcate aşa gândesc foarte mulţi tineri, consideram că e o dovadă de iubire să ai relaţii intime, mai ales că şi părinţii mei îmi ziceau să nu intru în relaţii intime, fără a-mi da vreun motiv, iar la o vârstă fragedă când părinţii interzic ceva copiilor îi cam împing să facă acel ceva.

Nu vreau să îmi acuz părinţii, dar nu au prea ştiut să îmi explice, pentru că din păcate nu sunt foarte apropiaţi de Dumnezeu. Când am decis să îmi încep viaţa sexuală, considerând că am întâlnit băiatul perfect, am avut un moment greu de explicat în cuvinte, am simţit că nu e bine, iar atunci a fost pentru prima dată când am comunicat cu Dumnezeu.Şi I-am cerut să îmi arate un semn dacă e păcat şi am primit, deşi nu meritam, dar Dumnezeu ne iubeşte foarte mult.

Şi aşa m-a ajutat Dumnezeu sau mai bine zic am văzut pentru că în fiecare zi mă ajută. Vreau să zic că puţin mai târziu am aflat că acel băiat m-a înşelat, am fost atât de bucuroasă că nu mi-am început viaţa sexuală. Iar acum consider că e foarte importantă păstrarea virginităţii până după taina căsătorie pentru a primi harul Lui Dumnezeu. Sper să fie cât mai mulţi tineri care să gândească aşa. Doamne ajută!

(Denisa)

 

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești