Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Dragilor, cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit să scoatem din tipar o altă ediție a cărții noastre "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie". De data aceasta cartea apare într-un format mai accesibil, mai mic ca dimensiuni, în care se cuprind cele mai frumoase mărturii pe care le-am adunat noi dealungul timpului pe site. Cartea are 160 de pagini în format 11 x 20 cm și cuprinde 6 articole, 29 de mărturii ale fetelor și 24 de mărturii ale băieților. Cartea poate fi citită de adolescenții începând cu 14 ani.

Mărturiile aparțin unor tineri cu inimă curată care și-au păstrat fecioria până la căsătorie, sau au căzut în păcat dar au conștientizat consecințele nefaste din sufletele lor, din relația cu Dumnezeu și cu iubitul / iubita lor, și s-au hotărât să trăiască în curăție până la căsătorie. Deasemenea există și mărturii ale tinerilor care s-au căsătorit și care explică cum i-a ajutat păstrarea fecioriei în viața de familie sau dimpotrivă, care au fost consecințele negative ale pierderii fecioriei în familia lor.

Lucrarea este prefațată de domnul Virgiliu Gheorghe și cuprinde câteva articole despre feciorie ca fiind cel mai mare dar de la Dumnezeu pentru un tânăr, și o premiză pentru o familie împlinită, dar și pentru o viață mai aproape de Dumnezeu. 

Așa cum știți, toate mărturiile campaniei "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie" le puteți citi aici pe site-ul nostru. Așteptăm cu drag mărturiile voastre în continuare, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Prețul cărții este de 10 lei și comanda minimă este de 2 bucăți.

Transportul se va face prin Fan Curier Express (19 lei) și plata ramburs la ridicarea coletului.

Pentru comenzi de peste 50 bucăți prețul este 6 lei / buc + 20 lei

Pentru comenzi așteptăm emailurile voastre la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon 0740.004.215.

(Claudiu Balan)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești