Skip to content

9 Comentarii

 1. Emanuela
  mai 6, 2011 @ 9:03 am

  As vrea si eu sa intru in posesia mai multor carti scrise de Parintele Arsenie Boca. Poate imi da si mie cineva mai multe detalii de nume, de unde le pot cumpara sau unde le pot gasi sa le citesc.

  Va multumesc.

  Reply

 2. maria
  mai 6, 2011 @ 12:19 pm

  @emanuela
  http://www.cartiortodoxe.ro/rezultate-nou.php

  sunt livrate prin posta,se plateste la ridicarea coletului,mie mi le-au trimis cam in 4-5 zile de la comandarea lor.dai cautare Arsenie Boca si se afiseaza pagina cu cartile parintelui.
  Doamne ajuta!

  Reply

 3. maria
  mai 6, 2011 @ 12:21 pm

  Reply

 4. Emanuela
  mai 6, 2011 @ 1:50 pm

  Multumesc Maria!

  Reply

 5. Iulian
  mai 29, 2014 @ 6:33 am

  Parintele Arsenie Boca a fost un mare duhovnic.
  Cei doi preoti care apar in filmulete de pe youtube par smintiti, invidiosi si ispititi de diavol.

  Sa-i ierte Dumnezeu pe ei si pe noi!

  Reply

 6. sharbinsk
  mai 29, 2014 @ 6:57 am

  Stiliștii au răspândit acea înregistrare în care chipurile pr Arsenie Papacioc și pr Ioanichie ponegresc un al 3-lea duhovnic.
  Nici nu e clar că sunt vocile lor, și se vede că s-a lovit în 3 dintr-un foc.
  Apoi înregistrarea e surprinsă de către cine? și când? că pare a fi o conversație privată,iar înregistrarea e făcută pe ascuns.

  Călugării din filmele de pe youtube vorbesc din auzite după cum recunosc și ei, de bârfe și zvonistică se ocupa și securitatea.
  În special accentuau relația părintelui cu Julieta, sau alte prostii pt a-i îndepărta pe oameni de la părintele, să nu mai vină acolo.
  Văd că au supraviețuit peste vremuri acestea.

  Părintele Arsenie a fost închis și pentru că l-a adăpostit pe Antonie Plămădeală, iar,părintele Cleopa a scris și două scrisori confiscate de securitate.
  http://www.razbointrucuvant.ro/2012/12/05/scrisorile-parintelui-cleopa-catre-parintele-arsenie-boca-manastiri-slatina-sambata-securitate-mitropolitul-antonie-plamadeala-rezistenta-munti-sandu-tudor-mari-duhovnici-curente-spirituale/#more-54695
  Sunt mărturii importante care-l susțin.

  Reply

 7. Dan Tudorache
  mai 29, 2014 @ 8:11 am

  Cristi, ți-am șters și de data aceasta mesajul și sper să nu te super și să înțelegi că nu am făcut-o pentru că am ceva negativ față de tine ci ca să nu se mai perpetueze zvonistica aceasta păguboasă.
  Știu de mult de aceste înregistrări și sunt doar pagubă la sufletul omului.
  Părintele Cleopa l-a avut la mare evlavie pe părintele Arsenie Boca (vezi scrisorile adresate părintelui Arsenie care n-au mai ajuns la sfinția sa că au fost confiscate de Securitate), ori în acest caz pr. Ioanichie, care a fost toată viața într-un gând și-ntr-un suflet cu pr. Cleopa nu putea avea altă părere.
  Părintele Arsenie Papacioc dacă ar fi avut ceva de contestat la pr. Arsenie Boca ar fi făcut-o fără ezitare, public și apăsat, că a avut atâția ani la dispoziție, până în 2011. Pentru că în înregistrări e vorba de acuze serioase, nu? Ori cum să stea pr. Arsenie Papacioc cu mâinile în sân când poporul a luat-o ”razna” cu evlavia față de un ”înșelat”? Numai că repet, aici avem de-a face cu o zvonistică crasă, și indiferent de cine sunt părinții care au comentat ce au comentat, Dumnezeu să-i ierte iar noi să nu mai perpetuăm zvonistica.

  Legat de ce a spus Ioan (Sharbinsk) vis a vis de ”relația” dintre pr. Arsenie și maica Zamfira (Julieta)… un alt caz în care Securitatea a împrăștiat zvonistică pentru a produce dezbinare este și cel dintre pr. Ioan Iovan și maica Veronica. La fel, și despre ei se zvonea că ar trăi ”împreună”. Ca să nu mai zic câte alte zvonuri false au fost aruncate în turma de credincioși pentru a-l discredita pe părintele Ioan.
  Deci, cu zvonistica așa facem: n-auzim, nu vedem, nu vorbim.

  Reply

 8. LUCIA
  iulie 30, 2014 @ 12:45 pm

  PENTRU ACHIZITIONAREA DE CARTE CU SAU DESPRE PARINTELE ARSENIE BOCA VA RUGAM VIZITATI SITE-UL http://WWW.LIBRARIEUNIVERSALA.RO

  Reply

 9. LUCIA
  iulie 30, 2014 @ 12:46 pm

  TOT AICI VETI GASI CARTI SI DESPRE PARINTELE JUSTIN

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *