Skip to content

3 Comentarii

 1. Carol
  octombrie 19, 2013 @ 9:05 am

  @Laura – ma bucur mult ca ti-a placut parintele Aldea, un preot cu mare har, si e merg sa-i ascult predicile de fiecare data cand am ocazia.

  Stiam de el de pe internet, ascultasem predici de ale lui, si articole, dar face to face nu il vazusem vreodata. Te linisteste incredibil si te imbarbateaza la predici, face limpezire si iti da duh de barbatie, are dreapta socoteala in orice afirma, nu face nici o afirmatie fara sa cerceteze foarte bine inainte, si nu se teme sa marturiseasca vreun adevar, rar asa preot.

  Am avut ocazia sa merg si la o cateheza de a lui, atunci cand il putem aborda pe mai multe subiecte, vin in special tineri, duminica dupa amiaza, odata la 3 saptamani,si ies niste discutii duhovnicesti minunate, poate mergem impreuna, e chiar pe langa biserica Sfintii Arhagheli unde mergeam noi la copilasi.

  @Claudiu
  Am un prieten care inregistreaza predicile saptamanal aproape, sunt nemaipomenite, cred ca ar fi potrivite pentru viitorul radio, nu gasesti multi predicatori precum parintele Aldea. De altfel poate reusim sa il abordam pentru o conferinta, pentru cate un interviu, desi e foarte ocupat.

  Reply

 2. Claudiu Balan
  octombrie 19, 2013 @ 2:20 pm

  Carol eu aș fi foarte încântat dacă voi ați putea înregistra predicile părintelui. Nu l-am ascultat niciodată, nu l-a cunocut personal, dar din ce spune laura, îmi place mult de el.

  Doamne ajută!

  Reply

 3. Alexandru
  ianuarie 4, 2014 @ 2:11 pm

  Uite că am făcut acum cunoștință cu părintele, în tabăra de revelion. 🙂 Nici eu nu știam de părintele, dar acum că am aflat am mai ascultat câteva predici pe youtube.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *