Skip to content

7 Comentarii

 1. un diacon
  iulie 18, 2009 @ 9:40 pm

  Numele tinerei din istorioara cu parintele Ioan Colovul este Taisia, nu Paisia, si este sfanta praznuita pe 8 octombrie. Multumesc!

  Reply

 2. soim
  iulie 19, 2009 @ 10:34 pm

  Astia au fost cu adevarat ucenicii lu Hristos, ca nu au judecat pacatele altora, ba mai mult, i-au ajutat cat le-a stat in putinta pe fratii lor pacatosi.

  Reply

 3. Dan
  iulie 19, 2009 @ 10:37 pm

  Da Soim, asa este. M-au cutremurat intamplarile acestea. Acum sa facem o paralela in prezent. Cati dintre noi cei „drepti” ne rugam pentru cei pe care ii vedem „strambi”…dupa ce i-am masurat si barfit bine?

  Reply

 4. Razboi întru Cuvânt » UL
  iulie 20, 2009 @ 2:29 am

  […] Sfinţii prietenii prostituatelor […]

  Reply

 5. soim
  iulie 20, 2009 @ 5:46 pm

  Nu stiu cati se roaga pentru ceilalti, insa cred ca ne-ar merge mult mai bine daca ne-am vedea de viata noastra fara sa mai tinem evidenta altora.

  Reply

 6. Metodios
  octombrie 29, 2009 @ 4:38 pm

  Sfintii fac fapte extraordinare,chiar daca pentru unii pot parea smintitoare.Asta inseamna ortodoxia,sa-l iubesti cel mai mult pe Dumnezeu si pe aproapele tau ca pe tine insuti.Asta inseamna sa fim una in Hristos,in cuget si simtiri,sa simtim suferinta celorlalti ca si cand ar fi a noastra,de aceea plange si Fecioara Maria,fiindca simte in sufletul ei de mama durerea noastra,ea palpita pentru noi si se roaga neincetat Fiului EI.Este o mare suferinta sa vezi femei care isi vand sufletul si trupul diavolului si sa nu poti face nimic,ca barbat,cand barbatii trebuie sa-si iubeasca femeia,iar ei fac astfel de desfranari chiar si in casatorie,distrugand si spurcand aceasta mare taina.Femeile trebuie sa o aiba ca model pe Fecioara Maria,sa traiasca in curatenie si sa procreeze,sa-si iubeasca copiii si sa asculte de barbat.Vedeti,de aceea la catolici si mai ales la protestanti,unde Fecioara nu mai apare cu pruncul Iisus,femeia sustinuta si de miscarea feminista a fost pervertita de la rostul ei de sotie si mama,si a ajuns un obiect sexual.Nu stiu daca ati observat,dar statuia libertatii din S.U.A. este tot o femeie victorioasa,adica proclama suprematia femeii in aceasta lume.Se si vede de ce,fiindca femeile „moderne” nu se mai ocupa de familie,ci de cariera.Astfel a distrus diavolul femeia si implicit familia,pentru ca femeia are vointa mai slaba si e mai usor de corupt,precum si Eva a fost ispitita in rai.Asa cum Adam a fost corupt de Eva,asa si barbatii acum nu se mai inchina lui Hristos,ci femeii.Deci,femeia avand vointa mai slaba,poate fi usor influentabila in rau,dar si in bine.Barbatul este ca un sculptor,el poate modela sufletul femeii pe care o iubeste.

  Reply

 7. bamby
  martie 8, 2010 @ 2:56 pm

  chiar mama imi zicea de mult,k Dumnezeu lucreaza prin sfinti si la randul lor Sfinti se roaga la Dumnezeu.doar Dumezeu a dat Sfinti,nu degeaba ia dat,ia dat cu un scop in lume.chiar IIsus zicea ‘fiti sfinti ,asa cum sunt Eu Unul Sfant’.dar SFINTI cred eu ca au trecut niste etape,de au ajuns Sfiti,nu oricine ajunge sfant.SFINTI sunt prietenii tuturor oamenilor ,asa cum este si Bunul Dumezeu. Daca noi ii cerem ajutor,ei au puterea de la Dumnezeu sa ne ajute.Dumnezeu sa ne lumineze mintea si sufletul.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *