Skip to content

1 Comment

 1. sharbinsk
  decembrie 9, 2015 @ 1:18 pm

  [i]„În schimb, numărătoarea nu include la aşezămintele de sănătate decât spitalele mari, tratând cu indiferenţă cele vreo 12.000 de cabinete de medici de familie.”[/i]

  În același registru, numărătoarea ar mai trebui să includă și [u]spitalele + cabinetele private[/u] care servesc societatea cu aceeași destinație, dacă la cealaltă [i]„numărătoare ecumenică”[/i] sunt incluse orice fel de spații cu destinație religioasă, oricât de mici și indiferent de proprietar ca fiind ale B.O.R. și în mintea jurnaliștilor cultele = B.O.R. și [i]bugetul pentru culte[/i] = bugetul exclusiv al B.O.R.

  Dacă nu s-ar face presiuni uriașe pentru [b]privatizarea[/b] smurdului și a sistemului național de sănătate, poate ar mai avea vreo noimă, cât de mică, demersul persoanelor și trusturilor „indignate” de raportul Biserici-unități spitalicești.
  Aceeași trusturi care au inflamat lumea după Colectiv și persoanele indignate de nr spitalelor, unde erau când s-au închis spitalele și de ce nu se pronunță împotriva privatizării SMURD ?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *