Elena S.: „Simt o mare căldură în inimă, o copleşeală mă cuprinde…”

Cred în Dumnezeu pentru că atunci când aveam nevoie ca cei din jurul meu să-mi fie prieteni, El m-a făcut să simt o iubire atât de mare ca niciodată ! Cei din jurul meu vedeau doar o fată un pic încăpățânată şi mereu încruntată! El ştiind ce este în sufletul meu mi-a dăruit dragostea de care aveam nevoie şi m-a copleşit pentru că simt că nu sunt vrednică de această dragoste imensă care mă inundă mereu mai ales când cred că sunt singură în unele probleme !

Simt o mare căldură în inimă, o copleşeală mă cuprinde ca atunci când e iarnă afară şi intrăm într-o casă caldă şi primitoare plină de lumină !

Credința mea s-a mărit când uitându-mă la un film despre Patimile Domnului când un soldat s-a repezit să-L prindă pe Mântuitorul, Sfântul Petru a tăiat urechea acestuia şi soldatul se văita de durere iar Mântuitorul ia urechea de pe jos şi cuprinzându-i capul cu mâinile a pus-o la loc şi a mângâiat soldatul ca pe un copil care plânge zicându-i: Gata, gata a trecut ! Atunci am început să plâng dându-mi seama cât de mare este iubirea Sa pentru noi, dacă acelaluia care voia să-L ducă la moarte ia dăruit acea mângâiere apoi cu cei care nu fac asta !?

De atunci simt imensa iubire a Sa de care am atât de mult nevoie! Pentru că cei din jurul meu nu vor reuşi niciodată să-mi dăruiască această iubire nici măcar soțul meu! Simt o parte din iubirea Lui Dumnezeu mai ales de la copilaşul meu mai mic care are doar 5 luni ! De la ceilalţi nu, pentru că este limitată iubirea lor şi amestecată cu grijile lumeşti

Doamne ajută !

 

Elena Șteoboranu, 35 de ani, Viterbo, Italia

(Visited 4 times, 1 visits today)