Uneori îmi dau seama că este Duhul Sfânt în mine

Sunt conștientă că de la mine nu fac nimic, dacă nu este Dumnezeu cu mine nu pot nimic, dovadă stau stările de depresie pe care le am, dar când sunt bine atunci știu că Dumnezeu este cu mine și vreau să le arăt și altora pe Dumnezeu din mine, prin starea mea.

Singura mea dorință este să-L mărturisesc pe Dumnezeu și îmi dau seama că pot dacă sunt bine sufletește. Nu vreau să țin pentru mine bucuria pe care mi-o dă Dumnezeu, vreau să-L mărturisesc pe Dumnezeu cu tot ce sunt eu, cu privirea, cu zâmbetul, cu vorba încurajatoare.

Odată mi-a zis o colegă (greșind pentru că era agitată cu lucrările ei): „Tu ești nădejdea mea… „

Și i-am zis: „Nu, nu, Doamne-Doamne este nădejdea ta… eu nu sunt decât botezată…” adică Dumnezeu lucrează prin mine și eu nu fac decât să dau curs lucrării Lui prin zâmbetul meu și prin cuvântul meu pe care tot de la Dumnezeu le am…

Pur și simplu vreau să-L fac cunoscut pe Dumnezeu oamenilor, vreau să aibă nădejde în El și astfel să-I cunoască bucuria. Cred că este singura mea dorință în această lume. Eu nu pot nimic fără Tine, Dumnezeule… Tu îmi dai totul: respirația, mersul, zâmbetul, cuvântul… Tu ești bucuria mea, Dumnezeule, Te rog, lasă-mi Duhul Tău în mine, lasă-mă să răsuflu cu Suflarea Ta, Dumnezeule, cu Duhul Tău… Doamne.

Uneori îmi dau seama că este Duhul Sfânt în mine, și câtă lumină face Duhul Tău când vine în mine… și Îl simt că doar puțin mă atinge, este atât de puțin în mine, dar simt cum ceilalți Îl percep… Iar eu nu fac nimic, doar zâmbesc și dau curaj de viață, dar nu dau de la mine, de la Dumnezeu dau, tot ce trece prin mine, tot ce dau din mine, de la Dumnezeu sunt, de la Dumnezeu le dau.

 

Numai bine,

(Anonim)

(Visited 19 times, 1 visits today)