Slava Lui Dumnezeu pentru toate

De multe ori ne ranim cand cautam desertaciunile lumii, cautam fericirea acolo unde nu este, uitam de ceilalti gandindu-ne prea mult la noi, si agonisim astfel suferinta peste ranile cele vechi. Cerem de multe ori in rugaciune ceea ce nu ne este de folos, iar de ceea ce ne trebuie spre mantuire fugim adesea.

Nu mai avem timp sa vedem tot ceea ce ne inconjoara, nu mai avem timp sa vedem familia, prietenii, sanatatea, natura, nu mai avem timp sa ne bucuram de lucrurile simple, in concluzie nu mai avem timp sa-i dam SLAVA LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE! De aceea suferim, de aceea ne simtim intristati, doborati si raniti de patimi, neintelesi de semeni, singuri in nevoi, parasiti si deznadajduiti pana in strafundul sufletului nostru.

Dar cand le primim pe toate asa cum sunt, ca din mana lui Dumnezeu, totul se preface in bucurie, iar sufletul isi gaseste pacea dupa care tanjeste adesea. „Slava Tie pentru clipele luminoase ale vietii mele, Slava Tie pentru bucuriile lipezi ale inimii, slava Tie pentru fericirea de a trai,  de a ma nevoi si de a contempla, Slava Tie Dumnezeule in Veci. Slava Tie Dumnezeule, in veci!”

https://www.youtube.com/watch?v=7ss8DafRB9E

(Visited 3 times, 1 visits today)