Skip to content

10 Comentarii

 1. Diana
  decembrie 28, 2012 @ 1:12 pm

  Claudiu are dreptate …Nu conteaza cat de mare este continutul mesajului ori cat de frumos e .Ceea ce conteaza cu adevarat este atentia pe care i-o acorzi acelei persoane.

  Reply

 2. Teodora
  decembrie 28, 2012 @ 10:04 pm

  Ai mare dreptate, Claudiu! Pentru mine a devenit o bucurie in fiecare an de sarbatori sa scriu mesaje catre cei dragi (rude, prieteni), dar si catre profesori sau alte persoane de felul acesta. Daca la profesori urarea este, intr-adevar, ceva mai sobra si mai „oficiala”, la prieteni, cunoscuti si rude imi dau drumul inimii la maximum:) mi se pare cel mai frumos lucru sa scrii fiecaruia o urare personalizata, exact cum ai spus si tu, in functie de ceea ce stiu ca are nevoie persoana respectiva.
  De exemplu, daca stiu ca o prietena este foarte trista si tulburata, ii mai adaug pe langa binecunoscutul „Craciun fericit” si un scurt citat incurajator sau cateva cuvnte din inima.
  Formalismul, in general, in tot ceea ce facem, are ca rezultat indepartarea de oameni, de adevaratele legaturi cu ei…nu ne mai implicam cu tot sufletul, ci implinim totul ca pe o datorie formala. De altfel, am observat ca multi cunoscuti de-ai mei nici macar nu ma citesc aceste sms-uri de sarbatori, le sterg din start! De ce? Tocmai pentru ca stiu ca nu vor gasi acolo decat niste fraze stereotip, copiate de pe diferite site-uri sau scrise asa incat „sa mearga trimise la toata lumea”.

  Reply

 3. alexandra
  decembrie 29, 2012 @ 8:55 am

  interesant articol.daca era postat inainte de Craciun ,era mai bine.poate nu mai dadeam si eu aproape acelasi mesaj la 30 de persoane.

  Reply

 4. sdaniel
  decembrie 30, 2012 @ 10:14 pm

  Ma simt mandru ca nu am trimis niciodata mesaje tip la toata agenda telefonica. Trimit foarte putine si acelea personalizate. Iar de raspuns la sms-uri raspund extrem de rar pt ca stiu ca sunt trimise la gramada. Pe mine unul au inceput sa ma deranjeze. Foarte bun articolul.

  Reply

 5. Laura Stifter
  decembrie 31, 2012 @ 11:40 am

  Fie ca anul nou… să ne facă mai originali şi cu mai multă imaginaţie!! 🙂
  Acum serios, este un articol foarte interesant şi util. Într-adevăr, suntem persoane şi, cu siguranţă, oricât de obosiţi sau lipsiţi de inspiraţie am fi în momentul scrierii unui mesaj, îl putem personaliza, formulându-l în câteva rânduri sincere, originale, pornite din inima noastră şi inspirate din relaţia pe care o avem cu cel căruia dorim să ne adresăm.

  An nou fericit tuturor, dragii mei şi Dumnezeu să vă ocrotească pe toţi!

  Reply

 6. Laura Stifter
  decembrie 31, 2012 @ 11:46 am

  Şi fiindcă tot a fost vorba de originalitate, am observat că unele texte de mesaje tip sunt scrise în versuri. Ei, dacă o persoană care n-a scris niciodată poezii îmi trimite versuri de Crăciun, e clar că-mi voi da seama că magia sărbătorilor de iarnă i-a adus un bogat talent literar… voiam să spun că-mi dau seama că a copiat mesajul de pe net. 🙂
  Da, observ că azi simt nevoia să spun glume din minut în minut… 🙂

  Numai bucurii vă doresc tuturor!
  Hristos Domnul să fie cu noi!

  Reply

 7. Claudiu Balan
  decembrie 31, 2012 @ 12:06 pm

  La mulți ani, Laura!

  Un an nou plin de bucurii duhovnicești!
  Îți doresc să te ajute Dumnezeu în toate lucrarea ta misionară, și să dea Domnul să ne intersectăm viețile cât mai des!

  Reply

 8. Laura Stifter
  decembrie 31, 2012 @ 12:51 pm

  Aşa să dea Dumnezeu, Claudiu, să ne intersectăm vieţile cât mai des! Îţi mulţumesc mult pentru aceste gânduri atât de frumoase pe care mi le-ai scris!
  Să-ţi ajute Dumnezeu şi ţie în lucrarea misionară pe care o realizezi pentru tineri şi să ai cât mai multe bucurii duhovniceşti!
  Să te bucuri de toţi cei dragi şi împreună cu ei!
  La mulţi şi binecuvântaţi ani!

  Reply

 9. albinuta
  decembrie 31, 2012 @ 5:14 pm

  La multi ani ,Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va trimita tot ceea ce va este de folos

  Reply

 10. mihaela G
  decembrie 31, 2012 @ 6:09 pm

  La multi ani tuturor, multe binecuvantari divine si, cel mai important, o inima usoara si plina de dulceata pacii divine va doresc!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *