Skip to content

3 Comentarii

 1. ppshk
  septembrie 28, 2009 @ 8:44 pm

  Viata este un drum pavat cu decizii. In trecut..m-am pierdut pe drumul ales de mine. Este mai usor sa dai vina pe soarta decat sa-ti recunosti „opera”. Nu inteleg cum de alegem gresit cand Dumnezeu ne-a lasat iubirea, bunatatea si frumusetea! Sunt chiar in fata noastra.. parca asteapta.. si cu toatea acestea intoarceam spatele.
  Asa ca omule.. ALEGE! Alege familia.. alege prietenia.. alege iubirea.. alege natura.. alege arta.. lucrurile care fac fericirea sa-ti curga prin vene si pe care o renegi in fiecare zi.
  IUBESTE! Caci din iubire ne-am nascut.
  AJUTA! Intinde mana unui suflet neajutorat, da un sfat sau doar asculta. Este ca si cum te-ai uita intr-o oglinda.. un tu intr-o alta varianta.. ajuta-i pe altii si te vei ajuta pe tine.
  VISEAZA! Dupa ce ai citit ce am scris aici.. te intreb.. tu cum te visezi? Eu ma vad privind in urma.. spre drumul pavat cu fiecare dorinta si alegere si-as vrea sa fie un drum demn de urmat de catre copiii mei.
  In fond.. Nu vrei ce vreau si eu? Atunci de ce ne este asa de greu?
  Acestea sunt lectiile pe care le-am invatat in 21 de ani si le astept cu nerabdare pe urmatoarele si multumesc in fiecare zi si pentru tot ce este bun sau rau in viata mea pt ca si atunci cand vars o lacrima stiu ca in spatele ei sunt sentimente. Asa ca.. SIMTE! Ai fost inzestrat cu atatea simturi si sentimente.. foloseste-le in cele mai variate moduri cu putinta. Datorita lor avem muzica, poezia, din suferinta s-au nascut cele mai frumoase capodopere..
  In incheiere.. omule.. ZAMBESTE! Caci Dumnezeu este sus si nu vrea decat sa-si vada copiii fericiti ca orice alt parinte.
  ..iti multumesc ca ai avut rabdarea sa citesti pana la sfarsit si crede-ma ca tot ce am scris sper sa te ajute sa vezi lumea frumoasa in care traim. te iubesc.

  Reply

 2. Emy
  aprilie 3, 2010 @ 2:24 pm

  Care soarta,Care destin ?
  Fiecare om are o Carte a Vietii,in Ea sta scris ce vrem sa facem noi in zilele ce vor urma nu ca asa trebuie sa facem ci ca asa am ales noi.
  Cartea Vietii nu este scrisa,caci nu a scris Dumnezeu sa ne zmintim,sa fim mincinosi,sarlatani,sa uneltim impotriva aproapelui si deci nu ne-ar mai fi Judecat pentru pacatele noastre.

  Noi alegem ce viata ducem,alegem raul sa fim pierduti in intuneric ori Lumina care vinde De La Dumnezeu sa traim vesnic.

  De asemenea la sfarsitul Cartii Vietii pe care o avem fiecare sta scris daca vom ajung in Rai ori in Focul Vesnic al Iadului,nici Diavolul nu stie dar nici omul,caci daca ar sti Cel Rau si mai ales ca ne vom Mantui s-ar tara ca sarpele pe jos,de-ar putea ne-ar rupe carnea noastra de pe oase in a mia parte dintro secunda si ar da cu scheletul nostru de pamant.

  Numele nostru in Cartea Vietii este scris de faptele noastre,gandeste-te deci acum inainte sa nu fie prea tarziu.

  Reply

 3. Laura-optimista
  iulie 10, 2010 @ 10:00 pm

  Soarta NU există!
  Aceste cuvinte ale Sfântului Ioan Hrisostom artrebui citite tuturor credincioşilor, care cred în astrologie, în destin, sau în orice altă formă de determinism. Nu eixstă predestinare, căci Dumnezeu nu este un tiran ceresc, nu a creat roboţi, ci este un Părinte iubitor, Care a creat fiinţe raţionale şi libere, pentru a căror libertate Fiul Său S-a jertfit pe cruce. Dac-am şti că Însuşi Dumnezeu ne constrânge să păcătuim, oare L-am mai putea iubi? În acest caz, El ar fi inferior chiar omului care, de cele mai multe ori, nu-i obligă pe ceilalţi să păcătuiască. De asemenea, dacă ar exista un destin, o forţă abstractă şi implacabilă, care să guverneze viaţa noastră, ar însemna că Dumnezeu nu este atotputernic. De aceea, ştiind că Dumnezeu este atotputernic şi voieşte doar binele(El este Binele absolut), avem datoria de a crede şi în dogma liberului arbitru, opusă credinţei în soartă.
  Hristos, Dătătorul libertăţii noastre, să ne umple pe toţi de iubirea Sa!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *