Skip to content

5 Comentarii

 1. Simona
  iulie 5, 2011 @ 12:27 pm

  Da, sunt de acord cu articolul. Reversul e valabil si pentru femei. Barbatilor le e ametita mintea cu niste sirene in costume de baie, cu niste imagini, si femeilor cu niste Don Juani plini de bani, care le pun lumea la picioare.

  Reply

 2. daniel
  iulie 5, 2011 @ 4:44 pm

  Asta este caracteristica societatii de azi. Oferte abundante in orice domeniu. Fiecare incearca sa te faca sa cumperi. Dar oamenii sunt liberi sa faca ce vor. Eu sunt stapan pe timpul meu si pe banii mei. Oricate reclame se fac la ciocolata nu voi cumpara niciodata daca nu vreau. La fel este si cu materialele mai „nude”. Ele reprezinta o sursa de educatie in domeniu… Si aici nu te obliga nimeni sa le cumperi sau sa le accesezi. Daca vrei sa inveti „teoretic” unele aspecte mai intime poti accesa materiale in domeniu. Este exact acelasi lucru cu a intreba parintii, baietii mai mari, fratii mai mari. Tot o informare se numeste.
  Oamenii sunt complecsi. Poti deveni un om cunoscator in cultura generala cu ceva carti citite, o persoana sociabila exersand comunicare si conversand si poti avea o relatie sanatoasa cunoscand toate aspectele unei relatii, inclusiv cele intime.

  Reply

 3. Cristina
  iulie 5, 2011 @ 7:33 pm

  Daniel,
  ti-ar placea ca mama, sora sau sotia/prietena ta sa fi ‘voluntariat’ sau sa fi ‘muncit’ in aceasta directie, de ‘educatie in domeniu’?
  Problema este ca aceasta asazisa educatie se face incalcand chipul lui Dumnezeu din om. Incredibil sau nu, fiecare femeie are o scanteie de dumnezeire in ea, data de Sfantul Dumnezeu de cand a fost ea conceputa. Asadar, atunci cand cineva foloseste imaginea sau corpul unei femei neluand seama la sufletul ei, il ofenseaza de fapt pe insusi Dumnezeu. O femeie poate prin profesia de mama, sotie, medic, asistenta, profesoara, secretara sa lucreze in acelasi timp pentru mantuirea sufletului ei. Cei pe care ii ajuta prin lucrarea ei nu isi pericliteaza mantuirea, ci din contra ea ii poate chiar ajuta in directia aceasta. Orice lucrare pe care o facem, orice lucru pe care il invatam, trebuie sa fie spre mantuirea noastra, altfel nu este de niciun folos, nimanui. Nicio femeie si niciun barbat nu poate poza nud sau semidezbracat/a, in scopul evident de a starni pofta altora, si sa pretinda ca vrea sa faca ceva folositor si ca mai si crede in Dumnezeu. Totodata, toti cei care privesc imagini pornografice pun umarul in procesul de prostituare a respectivelor femei si barbati, amatori de aparitii nude in reviste/reclame/filme care se preteaza la asa ceva. Nicio educatie sanatoasa nu se face injosind alti oameni (stii si ca multe fete accepta prostitutia din saracie?). Este ca si cum securistii care au comandat experimentul de la Pitesti ar spune ca tot ceea ce au incercat ei sa faca a fost sa studieze puterea de rezistenta la tortura a oamenilor. O intrebare interesanta, doar pentru oameni ‘educati’, nu-i asa? Mai incercau securistii sa vada si cum ar accepta oamenii reeducarea, asa ca au luat un lot de indivizi si i-au folosit in acest scop ‘stiintific’.

  Reply

 4. Cristina
  iulie 5, 2011 @ 7:44 pm

  Daniel:”Asta este caracteristica societatii de azi. Oferte abundante in orice domeniu. Fiecare incearca sa te faca sa cumperi. Dar oamenii sunt liberi sa faca ce vor. Eu sunt stapan pe timpul meu si pe banii mei.”

  Cand accesez pe youtube un interviu cu un parinte duhovnic, nu am nici cea mai mica intentie de a vedea imagini cu continut sexual. De ce atunci mi se servesc filmele ‘la pachet’? Nu este un atentat la libertatea mea, cand a fost clar ca eu am cerut un anume gen de materiale, si ‘mi s-a bagat pe gat’ , pe langa filmul dorit, cu totul altceva (va amintiti ca in perioada comunista, cartile care nu se vindeau se dadeau la pachet cu carti care aveau vanzare; daca voiai o carte, automat o voiai si pe cealalta, altfel nu se putea).

  Reply

 5. Edy
  octombrie 29, 2011 @ 6:52 pm

  hmmm eu zic ca din cauza ca sexu se vinde asa de bine cateodata ii bine sa fii indiferent

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *