Skip to content

4 Comentarii

 1. Claudiu Balan
  octombrie 18, 2012 @ 7:31 am

  Mai adaug câteva lucruri la comentarii. Mi-au venit câteva idei acum:

  Omul care caută senzaționalul este omul nemulțumit continuu de viața sa, e omul care nu mai vede binecuvântarea lui Dumnezeu în lucrile aparent banale.

  Un prieten care are doui copii îmi spunea odată: „Voi cunoașteți doar lumea copiilor fericiți și veseli… nu cunoașteți lumea copiilor bolnavi care sunt izolați de societate”. Acest lucru m-a făcut să apreciez mai des faptul că fetițele noastre sunt sănătoase.

  Sunt oameni orbi, șchiopi, fără mâini, muți sau bolnavi mintal. Toate acestea ne ajută pe noi cei grei la inimă să apreciem vederea și răsăritul de soare, faptul că putem vorbi și comunica alături de cei din jur, mersul și deplasarea acolo noi vrem, oricând vrem, sănătatea minții și a trupului.

  Senzaționalul este mai întotdeauna o excepție, impulsionându-ne să râvnim mereu la ceea ce nu avem, fără a aprecia ceea ce avem din belșug.

  Senzaționalul te ține nesatisfăcut tot timpul, asemenea shopping-ului.. de ce-ai cumpărat de ce-i cumpăra și mai mult… și mai des.

  Reply

 2. alexandra
  octombrie 20, 2012 @ 2:21 pm

  eu aveam impresia ca pe langa situatia mea din familie cu cateva probleme,stirile de la tv,emisiunile imi adancesc acea ”distrugere psihica” !nimic bun,nimic linistitor!!!oh,ingrozitor!!!
  doar cand ajung la Biserica simt pacea lui Hristos.este o simtire minunata…

  Reply

 3. GeoAlena
  octombrie 22, 2012 @ 11:26 am

  eu nu ma mai uit la tv…e enervant…rar mai gasesc cv bun

  Reply

 4. sdaniel
  octombrie 29, 2012 @ 4:47 pm

  Foarte bun articolul. Si ai fost finut in redactarea lui, pentru ca oamenii din mass-media merita apelative mult mai dure.
  Referitor la final. Eu unul sper sa ai dreptate. Probabil sunt mai pesimist azi, dar cred ca minciuna este mai puternica decat adevarul. Mai cred ca asta e viitorul, cu tot mai multi oameni fara substanta, fara umanitate in ei, indiferenti la semenii lor si tot mai egoisti. Sper sa ma insel.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *