Skip to content

10 Comentarii

 1. Lucia
  martie 26, 2010 @ 1:16 pm

  Versuri ce ne pun pe gânduri… cât de greu putem vedea chipul divin din fiecare semen al nostru…

  Reply

 2. g
  martie 27, 2010 @ 4:27 pm

  Doamne fereste-ne de astfel de cadere!! Lumineaza-ne Doamne ca sa Te cunostem si deschide usile inimii noastre, usi pe care Tu Insusi le-ai zidit si vino si Te salasluieste in casa sufletului cu iubirea Ta de oameni!

  Foarte frumoase stihuri..Slava lui Dumnezeu ca ne trimite materie de a ne trezi din amorteala care ne-a cuprins!

  Doamne mai inainte de sfarsit, pana ce nu pier mantuieste-ma! Amin.

  Reply

 3. Alexandru
  martie 28, 2010 @ 8:02 pm

  Sa ne fereasca Dumnezeu dar daca erai tu in locul celui din casa ce faceai ? de ex :sad:daca erai intr-un apartament cu o camera la parter si te trezeai cu un om lovit de fulgi si iti cerea o noapte de odihna erai dispus ? (una e sa vorbesti despre rabdarea lui Iov si alta e sa o experimentezi). tin minte ca am citit o intamplare :
  Un tanar credicions a mers ca de obicei la Vecernie. Cand s-a terminat Vecernia tanarul a observat ca parintele care miruia (fiind duhnvicul lui) era beat. Cand a fost randul tanarului la miruit cu o falsa smerenie si dragoste se apleaca sa ii sarute mana dar parintele si-o trage cu rusine si remuscari. Dupa ce pleaca lumea tanarul isi cere iertare, la care parintele isi cere iertare pentru starea in care se afla. I-a spus fiului sau duhovnicesc ca ii murise sotia si copilul intr-un accident si ca una e sa vorbesti altora despre rabdarea lui Iov si alta sa o experimentezi.

  Reply

 4. eln
  martie 31, 2010 @ 11:04 pm

  „Noi suferim pentru ca nu avem dragoste. Cel care nu iubeste nu are pace, chiar daca îl asezi în Rai”

  Reply

 5. Mihaela
  mai 27, 2010 @ 9:57 pm

  cand eram mai tanara credeam din tot cugetul meu in Dumnezeu, dar intr-o zi s-a intamplat ceva …in viata mea si fara sa-mi dau seama ceea ce spuneam…m-am desprins de umbra Lui. Din acea zi nu am mai simtit iubirea in sufletul meu, nici fata de parintii si surorile mele, fata de nimeni. Nu iubesc dar nici nu urasc. Orice forma de sentiment pentru mine nu au mai existat, iar acum caut sa ma prind e ceva, sa ma faca sa simt ca traiesc, sa mai pot visa, sa mai am curaj sa merg prin intuneric sa stiu ca nu sunt singura, dar…singura sunt, mi-am dorit asta fara sa stiu ca singuratatea ma detaseaza de mine insumi si de tot ce ma inconjoara. Oare cate lucruri am pierdut, oare cate sanse au trecut pe langa mine?…Nu le simt si nici nu pot sa le ating, acum stiu ca cuvintele au puteri si se materializeaza fara sa gandesti…si cand te trezesti, esti deja singur…spun toate acestea, nu stiu de ce? nu stiu daca imi pare rau, daca regret ceva, sau daca vreau sa exprim ceva.Nu stiu. Mi-am inchis inima si sufletul, in intunericul ce m-a cuprins, lasandu-l, cand am crezut ca pot sa fiu puternica si sa il inving, dar m-am inselat, si aplec privirea, nu mai indraznesc sa privesc cerul, e trist si e din vina mea, am gresit, si ma sting din umbra mea tacand…ma gandesc ca e timpul pentru a plati ce am facut, fara sa ascult…singura

  Reply

 6. Maria
  mai 27, 2010 @ 10:21 pm

  Mihaela
  incepe cu ceva din viata ta ce ai dori sa schimbi. pe urma cere ajutor cuiva si schimba.
  singuri nu putem sa facem nimic, doar raul. pentru a face bine avem nevoie de ajutor.
  aici poti gasi o mana intinsa, pe acest site.
  fa o vizita si acolo, in bara de sus, unde vei vedea sit-ul maicii Siluana, cu multe marturii si dureri ale oamnilor, tineri sau batrani, copii sau adolescenti, care i-au scris maicii si au primit ajutor.
  poate te ajuta sa citesti marturiile lor si chiar sa ii scrii.

  Reply

 7. Maria
  mai 27, 2010 @ 10:22 pm

  Reply

 8. omp
  mai 28, 2010 @ 8:31 am

  Mihaela,

  Hristos te asteapta inca… Intalneste-te cu EL la Spovedanie… Deschide-ti inima pentru EL si vei avea din nou LUMINA… Abia acum ti-ai re(venit) in firea ta, abia acum, cand simti cat de greu e fara EL… Du-te cat mai grabnic la Spovedanie ca sa reprimesti harul de care – fara sa-ti dai seama cat de pretios este – te-ai „desprins”… EL Se va bucura tare mult pentru reintoarcerea ta … la fel si ingerii din ceruri… Du-te, nu mai sta, bucura Cerul cu inima ta re-deschisa…

  Reply

 9. Mihaela
  ianuarie 9, 2011 @ 2:34 pm

  Versuri minunate…..ma fac sa plang de cate ori le citesc. Stiu ca Dumnezeu nu ne lasa niciodata…..El e Tatal nostru protector

  Reply

 10. Veronica
  ianuarie 9, 2011 @ 5:23 pm

  Daca ne gandim realistic, oare cati dintre noi am fi primit un strain murdar si zdrentaros in casa noastra, noaptea, tarziu???
  Doamne iarta-ma! Cred ca eu sant una care nu-l primeam.
  Din scurta istorioara reiese clar pe cine alungam! Doamne fie-ti mila! Amin!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *