Skip to content

1 Comment

 1. sdaniel
  august 26, 2015 @ 7:41 pm

  Da…toti facem din aceeasi ipocrizie. Uluitor articol sau mai degraba marturisirea. Rar gasesti un om dintr-un sistem defect sa vina si sa spuna public cum se ascunde mizeria sub pres.
  As fi apreciat mai mult daca ar fi mutat centrul problemei catre ministerul educatie, universitati si profesori si mai putin pe elevi.
  As spune ca acest sistem precum cel descris se poate extinde/generaliza cam catre toate institutiile din Romania. Cu siguranta primul pas pentru a rezolva o mare problema este [b]sa o recunosti[/b] ca exista. Felicitari domnule lector, sunteti printre primii care fac acest pas.
  Din experienta (privata) si din pacate va spun ca un domeniu incepe sa se schimbe cand se ajunge la o masa critica care cere aceasta schimbare. Daca nu va sustine nimeni acest punct de vedere, totul se va stinge si problema va fi uitata. Ba mai mult, e posibila si concluzia ca faptele expuse nu sunt reale. Eu nu am nici cel mai mic dubiu asupra acestora, doar ca vocea Ecaterinei Andronescu e mai puternica decat a dumneavoastra (din pacate).
  Cred ca pe subiectele expuse s-ar putea discuta zile intregi, inclusiv pe mentalitatea studentului roman si pe modul in care a devenit asa de neserios dar este genul de discutie (complexa) ce merita facuta in format direct/live gen emisiuni, conferinte, intalniri si nu prin comentarii pe net.
  Felicitari pentru articol, pentru curaj si sinceritate!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *