Skip to content

7 Comentarii

 1. ionutzu18
  iulie 29, 2010 @ 10:48 am

  Este adevarat. Nicolae are dreptate, insa asta nu inseamna ca trebuie sa evitam succesul. De regula, oamenii care se ingamfeaza atunci cand obtin succesul sunt cei cu temperamentul coleric. Ingamfarea obtinerii succesului se datoreaza faptului ca omul este fericit de obtinerea accestuia, si simte nevoia sa-si „extinda” fericirea si asupra celorlalti. Este bine sa ne impartim fericirea succesului si necazurile cu cei apropiati, insa nu trebuie sa-i coplesim cu nici una dintr-acestea.

  Reply

 2. a.c.
  iulie 29, 2010 @ 1:30 pm

  Important este sa ne iubim aproapele! oricare are fi acesta, oricate patimi ar avea… atunci oricat de bucurosi am fi de un succes al nostru, totusi mandria si dispretul fata de cel de langa noi care se lupta inca cu patima se va transforma intr-o rugaciune, un cuvant se sustinere si incurajare. Plus ca nu trebuie sa excludem posibilitatea de a cadea noi insine din nou in acelasi pacat, pt ca firea noasra e slaba si Dumnezeu ne incerca! Asa ca sa ne rugam sa ne dea Bunul Dumnezeu dragoste, nadejde, credinta!

  Reply

 3. RDF
  iulie 29, 2010 @ 6:20 pm

  Sa nu uitam sa-I multumim mereu lui Dumnezeu pentru reusitele noaste! :love:

  Reply

 4. Guest
  iulie 31, 2010 @ 1:27 pm

  Cred ca succesul este un foarte bun mod de a-L marturisi pe Dumnezeu, iar acest lucru trebuie facut de fiecare data cand primim cuvinte de lauda sau apreciere.
  Sa ne bucuram de realizari si sa vedem intotdeauna in spatele lor ajutorul dat de Dumnezeu, iar prin ele sa nu ne umplem sufletul de mandrie ci de slava si multumire.

  Reply

 5. ada
  iulie 31, 2010 @ 5:12 pm

  imi plac temele postate, as dori sa pot sa le vizualizez si pe cele care nu mai apar pe prima pagina, inainte de schimbarea designul site-ului le puteam vizualiza foarte usor, acum nu mai vad optiunea de a citi mesajele din urma. va rog.. imi spuneti unde le pot gasi? multumesc.

  Reply

 6. admin
  iulie 31, 2010 @ 5:33 pm

  Salut ada,

  In coloana din dreapta ai un calendar, apasa pe orice zi din calendar ca sa poti vedea articolele postate de noi in acea zi,

  Reply

 7. ada
  iulie 31, 2010 @ 6:14 pm

  mutlumesc mult!!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *